Website laten maken | website bouwer - Site Maker XL

Site maker XL heeft als doelstelling websites en aanverwante zaken betaalbaar te houden voor kleine maar ook grotere ondernemingen. Doordat Site maker XL de investering in de basisopzet van de website al heeft gedaan kunnen we de prijzen zeer laag houden.


Met onze intuïtieve website builder is het nog nooit zo makkelijk geweest om zelf jouw website te beheren. Zo hou je zelf de controle en kunnen updates snel geplaatst worden. Ook integratie met bijvoorbeeld facebook is een fluitje van een cent.


Daarnaast wordt de website automatisch aangepast voor weergave op tablets en mobiele telefoons (de website is ‘’responsive’’). Dit is belangrijk om hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google te staan. Een ingebouwde zoekmachine-optimalisatie (SEO) draagt hier ook aan bij.


Wilt u toch liever dat wij de website voor u bouwen is dat natuurlijk ook mogelijk. Ook hier gelden zeer scherpe tarieven.


Onze service is no-nonsense: Heeft u vragen of hulp nodig staan wij altijd voor u klaar zonder lange wachttijden. U kunt altijd persoonlijk langskomen om ideeën of eventuele problemen te bespreken of wij helpen u online.


Het is niet voor niets dat honderden ondernemers al gekozen hebben voor ons product. Site Maker XL is de oplossing voor een betaalbare doch professionele website!

Adres gegevens

Top Cloud XL B.V.
Kervelhof 1
3193JG Hoogvliet-Rotterdam
THE NETHERLANDS


Tel: +31 85 27 33 027
W www.sitemakerxl.nl